Bitpinschern Sniff

Sniffen föddes 2007-03-28 i en kull om sju valpar, där han var minst. När Sniffen kom in i mitt liv var han 10 månader och 10 dagar gammal.

Jag fick ha honom hos mej från torsdag den 7 februari 2008 till fredag den 26 november 2010, vilket ger 1023 dagar. Det är 2 år, 9 månader, 19 dagar. Han blev 3 år, 7 månader, 29 dagar. Han levde totalt i 1339 dagar.

Min Sniff blev ganska snabbt ”allmänt känd” som problemhund på nätet. Jag valde tidigt att gå ut och vara öppen om våra problem när det inte var så många andra som kände att de kunde göra detsamma. Men med tiden visade det sig att jag inte var ensam. Det fanns många före mej och många har kommit efter, som berättar att de haft snarlika problem.

Osäkerhet, högt i stress och nära till bett.

Sniff finns inte längre i livet och jag skulle ibland vilja lägga det kapitlet bakom mej, men jag känner så starkt med alla som hamnat i samma situation, som inte vet vart de ska vända sig. Därför har jag valt att ägna några sidor åt problematiken. Jag vet hur ensam och förtvivlad man känner sig när ens älskade hund plötsligt sätter tänderna i någon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: